Привіт, брате, якщо ти шукаєш канал без попереджень, без порушень, без ботів, без шахрайства, оригінальною електронною поштою, хорошою статистикою, канал має жваву й активну аудиторію, чудовий канал для зйомки авторських відео. Тоді Deep Radio – ідеальний вибір для вас. Контент каналу - музика. Хороша кількість підписників і хороша активність дозволять вам отримувати велику кількість переглядів ваших відео. Як заробити гроші на каналі Я заробив 20$/mount на цьому каналі, ви можете рекламувати канали інших людей і бренди, ви можете оплачувати співпрацю з менш популярними блогерами та багато інших видів заробітку. Чому обирають мене? Якщо вам потрібна підтримка після покупки, я зроблю все можливе, щоб допомогти вам, тому будь ласка, не соромтеся звертатися, якщо у вас виникнуть запитання. Я продав понад 100 каналів напряму за 1 рік (якщо вам потрібні докази, напишіть мені). Люди справді дуже мені довіряють, тож будьте впевнені в безпеці Я зроблю все можливе, щоб допомогти вам у вашій подорожі YouTube Спосіб оплати Я приймаю оплату через PayPal, Payeer та криптовалюту (USDT, BTC, LTC, ETH та інше). Для отримання додаткової інформації зв’яжіться зі мною. З вами був Fr1ge-продавець Мій телеграм - @fr1ge_seller My what's app - +380671382080
Loading listing details...
⚠️ Failed to load thread details. Please check the URL and try again.